Noutati     Educ Plus Despre noi Formarea permanenta a adultilor Formator Materiale pedagogice Protectie Date Personale Contact

FORMATOR

Proiectul EDUC PLUS ofera oportunitatea crearii unei retele a formatorilor pentru pregatirea personalului din sectorul social. Reteaua „EDUC-Trainer” isi propune sa faciliteze accesul formatorilor la informatii si schimb de experienta pe teme legate atat de continutul formarii, cat si de metodele pedagogice utilizabile in demersul formativ. Toate elementele referitoare la organizarea si functionarea retelei sunt prezentate in PROTOCOLUL DE RETEA, pe care il puteti consulta aici. Toti formatorii interesati sa devina membri ai retelei sunt invitati sa parcurga urmatorii pasi:

  • Se solicita formularul de inscriere specific retelei „EDUC-Trainer” la adresa de email crips1@crips.ro
  • Se completeaza formularul de inscriere, care poate fi trimis scanat la adresa de email crips1@crips.ro
  • Dupa analiza formularului, se transmite prin email confirmarea inscrierii in retea.

Cine este Formatorul si care este rolul sau? Conform Standardului ocupational in vigoare emis de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, „formatorul este specialistul in formare care proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste activitati teoretice / practice si / sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca”. Formatorul are o multitudine de roluri, subsumate procesului de instruire, si intervine in numeroase domenii de activitate. Va invitam sa consultati definitia si descrierea detaliata a competentelor profesionale ale formatorulul in Standardul ocupational pentru ocupatia de formator emis de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (disponibil si pe website-ul Autoritatii Nationale pentru Calificari).

Cod: Titlu material:
1 F1 Standardul ocupational formator
Standardul ocupational pentru ocupatia de formator emis de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari